2 grote tortilla’s
1 1/2 kl gerookt paprikapoeder
1 1/2 kl zeezout
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd of knip de tortilla’s in niet te grote driehoeken. Besprenkel met wat olijfolie en schep goed om, zodat ze allemaal met een dun laagje olie bedekt zijn.
Leg de driehoekjes op een bakplaat met bakpapier, bestrooi ze met gerookt paprikapoeder en zeezout.
Bak de driehoekjes ongeveer 5 minuten in de warme oven, tot de randjes bruin worden. Laat afkoelen en serveer met een dipsaus naar keuze, zoals tomatensalsa, cheddarsaus of guacamole.
Smakelijk !!!
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |