Voor 2 personen
500 gr asperges
200 gr spinazie
2 lente-uitjes
2 of 4 eieren
2 kl groene currypasta
2 dl kokosmelk
3 el arachideolie
peper en zout
Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde, snijd de asperges in stukken van ongeveer 5 cm. Snijd de lente-uitjes in fijne ringetjes. Snijd de gewassen spinazie in brede repen.
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak er de asperges in gedurende ongeveer 5 minuten, voeg de lente-uitjes toe, roer er de currypasta en de kokosmelk onder en laat weer 5 minuten pruttelen, breng op smaak met peper en zout.
Meng de spinazierepen onder de asperges en laat 5 minuten slinken.
Bak ondertussen de spiegeleitjes en kruid ze met peper en zout.
Verdeel de asperges met spinazie over 2 borden, leg er een of 2 spiegeleitjes bovenop en serveer met een stukje ciabatta of een beetje verse tagliatelle.
Smakelijk !!!
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |