2 plakjes waldkornbrood of een andere broodsoort naar keuze
1 teentje knoflook
200 gr kastanjechampignons
1 sjalotje
3 takjes tijm of een beetje gedroogde tijm
1 handvol geraspte Gruyère
Verwarm de grill van de oven en leg de sneetjes brood op een bakplaat, halveer het knoflookteentje en wrijf het brood hiermee in. Rooster het brood onder de grill aan beide kanten ca. 2 minuten.
Verhit intussen wat olie en/of boter in een koekenpan en fruit het fijngesnipperde sjalotje even aan, voeg de dikke plakjes champignons en tijm toe en bak tot de champignons gaar zijn, breng op smaak met peper en zout Schep de paddenstoelen op het geroosterde brood, bestrooi met de geraspte Gruyère en schuif weer onder de grill tot de kaas gesmolten is, dien direct op.
Smakelijk !!!
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |